Co si vzít na ples jako doprovod? Stylové návrhy

2023-11-22

Nevíte, co si vzít na ples jako doprovod? Zjistěte, jaké jsou styly,
které se na ples skvěle hodí.

Czytaj więcej
Co si vzít na ples jako doprovod? Stylové návrhy

Maturitní ples 2024: Co na sebe vzít jako doprovod? Objevte stylové návrhy šatů na maturitní ples

Mladé ženy, které jdou na maturitní ples, vypadají úplně jinak než před 20, 30 nebo dokonce 10 lety. Stačí otevřít aplikaci Instagram a vyhledat hashtag "maturitní ples", abyste viděli, že to již nejsou skromné bály a jednoduché outfitky. Jsou to kreace plné luxusu, elegance a silného obrazu - často velmi přehnaného. To znamená, že výběr večerního šatu na maturitní ples je skutečným výzvou. Jak vybrat outfit na maturitní ples, který je jedinečný a zároveň vhodný?

O maturitní ples bývá obvykle stanoven dress code večerního oblečení. Často jde o první vážnou událost v životě budoucích dospělých. V tento den by měl každý zvolit působivý a elegantní outfit. Na co se zaměřit při výběru dokonalého šatu, to vám poskytneme v článku.

Elegance naplno: Maxi šaty na maturitní ples

Je jedno, jestli jdete na maturitní ples jako maturantka nebo jako doprovod - musíte se prezentovat odpovídajícím způsobem. Není tajemstvím, že mladé dívky často sledují aktuální módní trendy, a ty významně určují stylizace na maturitní ples. Mezi nimi maxi šaty jsou konstantou již několik let. Dlouhý střih šatu je klasickým příkladem večerního oblečení. Jsou neuvěřitelně elegantní a stylové, a navíc jejich délka je vhodná. To však neznamená, že nemají své nevýhody. Při výběru tohoto typu šatu je vhodné věnovat pozornost několika aspektům:

  1. Může být pošlapán při tanci,
  2. Omezuje volnost pohybu,
  3. Obtěžuje chůzi, zejména na vysokých podpatcích.

Dlouhý šat bude dobrou volbou pro dívky s širší postavou. Vybráním správného střihu můžeme zdůraznit pouze naše výhody a zakrýt to, co by se nám v postavě nemuselo hodit. Rozkročené modely dlouhých šatů jsou vhodné pro osoby s úzkým pasem a širšími boky. Volba šatů s vyříznutím pod prsy může pomoci zakrýt nechtěné záhybky na břiše nebo hýždích. Zatímco těsně přiléhavé šaty jsou dobrým výběrem pro velmi štíhlé dívky.

Mini, ale efektní: Mini šaty na maturitní ples

Je vhodné nosit krátký šat na maturitní ples? Samozřejmě, záleží na situaci. Krátké šaty mohou být decentní a mít vhodnou délku. To zajistí, že nikdo nebude mít námitky. Pokud jste doprovod, můžete snadno zvolit tento typ šatu. Jejich výraznou výhodou oproti dlouhým stylizacím je délka, která neomezuje pohyb a zajišťuje pohodlný tanec bez rizika poškození. K maturitnímu outfitu může být také považována krátká sukně a korzetový vrchol. Další módní možností může být šaty s zakrytou přední částí a krásným, hlubokým výstřihem na zádech zdobeným šperky.

Co na sebe vzít jako doprovod na maturitní ples? Volba barvy šatu

Krásné maturitní outfitky lze najít téměř ve všech barvách, od velmi tmavých po světlé. Zde stojí za to zkontrolovat aktuální trendy. Nejmodernějšími barvami pro sezónu podzim/zima 2024 jsou zejména kávově hnědá, horká čokoláda a spálené máslo. Outfity v těchto barvách budou na maturitním plese oslnit. V tom všem nezapomínejte také na své preference a faktory, jako je barva pleti nebo barva vlasů. Bledé dívky v bežových nebo bílých šatech nemusí vyniknout plný potenciál outfitu. Naopak lidé s tmavší pletí budou vypadat úžasně ve zemitých tónech, jako jsou olivová, šedá, béžová nebo hořčicová.

Nasze propozycje

pixel